GOEDE INFORMATIE IS ONMISBAAR VOOR DE FLEETMANAGER HAALT U ALLES UIT UW WAGENPARK?

Fleet&Mobility

Transportmiddelen zijn de spil van de logistieke sector en meestal vormen ze ook één van de grootste kostenposten van het bedrijf. Fleet&Mobility biedt wagenparkbeheerders alle kennis en informatie die nodig is om hun vloot optimaal te kunnen beheren.

Van fiscale ontwikkelingen tot berijderstrainingen, van track­- en trace oplossingen tot schadelastreductie en van inkoopstrategieën tot inbouw­-, ombouw-­ en brandstof-­besparingstips. In het vakblad Fleet&Mobility worden elk kwartaal de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke mobiliteit beschreven, zowel op tactisch/strategisch als op operationeel niveau. Samen met de website is Fleet&Mobility dan ook het platform voor beslissers op gebied van zakelijk mobiliteits­beheer. De belangrijkste lezersgroep bestaat uit fleet-­ en mobiliteitsmanagers, facility­-, procurement-­ en HR-­functionaris­sen en (financiële) directies bij middelgrote en grote Nederlandse bedrijven. Via de site, de wekelijkse nieuwsbrief en het magazine hebben zij toegang tot al het nieuws, duiding en achtergronden op gebied van mobiliteitsbeheer.

INSPIRATIE
Zo worden alle zakelijk relevante nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s besproken, evenals alternatieve vervoersmodaliteiten. Ook is er veel aandacht voor fiscale wijzigingen en de consequenties hiervan voor het beheer. Ter inspiratie worden innovatieve fleet­- en mobiliteitsprojecten en -­processen bij grote en middelgrote bedrijven belicht. Door middel van interviews,
analyses, statistieken en columns krijgt de mobiliteitsmanager zo dagelijks, wekelijks en per kwartaal inzicht in alle facetten van het vakgebied.

De NVWA keurt
“De mobiliteitsbranche is continu in beweging; veranderende bijtellings- en milieuregels, alternatieve brandstoffen en vervoersmodaliteiten, innovaties en nieuwe modellen. Voor mij als mobiliteitsmanager is het van essentieel belang op de hoogte te blijven van alle trends ontwikkelingen op het vakgebied. Daarom lees ik Fleet&Mobility, het vakblad voor zakelijk mobiliteitsbeheer. Het geeft inzicht in de belangrijkste thema’s, staat vol met bruikbare praktische informatie en is prettig leesbaar. Wat bovendien fijn is: de magazines zijn behalve in print ook online te lezen.”

Gert van Dijl, eindverantwoordelijke voor het wagenpark bij de
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (1.300 voertuigen).

GRATIS ABONNEMENT AANVRAGEN
Fleet&Mobility is onmisbaar voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met zakelijke mobiliteit, zoals wagenparkbeheerders, fleetmanagers, mobiliteitsmanagers en facilitymanagers.
Maar ook planners, HRM-­functionarissen, CFO’s, inkopers en directies van MKB-­bedrijven. Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor het fleetmanagement? Vraag dan een gratis
abonnement aan via fleet­-mobility.nl of bel met uitgeverij Mobility Media: 020 5800 966.